Itix Ticketing Solution
NEXT GENERATION
IN TICKETING

Itix Ticketing Solution
ONLINE VERKOOP
Direct online kaarten verkopen
Itix Ticketing Solution
INZICHT
Overal een actueel overzicht
Itix Ticketing Solution
SAMEN STERK
Met en voor theaters

Inzicht

Verkrijg inzicht in uw publiek
Itix verschaft niet alleen gedetailleerde informatie, maar gebruikt deze ook. Alle bezoekersinformatie wordt geregistreerd, waardoor u inzicht in de wensen en behoeften van uw individuele klanten verkrijgt. Itix stelt u vervolgens in staat om informatie over uw klanten, zoals specifieke kenmerken, interessegebieden en wensen en behoeften  te verzamelen. Deze informatie kunt u vervolgens  pro- actief gebruiken binnen uw (gesegmenteerde) 1-op-1 marketing- en communicatie activiteiten. Alle handelingen van uw bezoekers worden geregistreerd, verwerkt en opgeslagen. Een schat aan informatie!

CRM; profielopbouw per bezoeker
Maar wat doet u vervolgens met deze informatie? Middels de CRM functionaliteiten binnen Itix heeft u de mogelijkheid om per specifieke klant een profiel aan te maken. Alle informatie over de betreffende klant wordt hierin overzichtelijk weergegeven. Wat voor serviceniveau wenst de specifieke klant? In welke genres is deze klant geïnteresseerd? Heeft deze klant in het verleden positief gereageerd op acties en aanbiedingen? U heeft altijd en overal de juiste informatie voorhanden om iedere gast effectief en vooral gericht te benaderen.

Periodieke contactmomenten met uw klanten
Met Itix kunt u deze informatie ook daadwerkelijk gebruiken! De verzamelde informatie wordt gebruikt voor de invulling van periodieke contactmomenten met uw klanten. U  kunt uw klanten bijvoorbeeld op de hoogte houden over (relevant) nieuw aanbod dat aansluit bij het interesseprofiel. Verder kunt u uw klanten attenderen op bijvoorbeeld interessante aanbiedingen en acties. Op deze wijze optimaliseert u niet alleen uw marketing- & sales activiteiten, maar tevens de klantvriendelijkheid; een enorme impuls voor uw online kaartverkopen!

« Terug