Itix

De mogelijkheden van Itix op een rij

Itix is een efficiënt en stabiel ticketingsysteem met zeer veel mogelijkheden. De applicatie is volledig door ons 'in huis' ontwikkeld waarmee Itix niet afhankelijk is van derde partijen. Hiermee kunnen kunnen wij snel reageren en zijn we uiterst flexibel in het bieden van oplossingen. Heb je een vraag of een probleem: onze supportafdeling staat 24/7 voor je klaar via de persoonlijke online portal. Hieronder vind je een beschrijving van de vele mogelijkheden die Itix biedt.

Kaartverkoop online én offline

Het bestellen of reserveren van een kaartje moet eenvoudig en snel zijn, geoptimaliseerd en "cross-device". Met Itix kun je in slechts enkele eenvoudige stappen registreren, zitplaatsen kiezen en afrekenen. Kaartverkoop aan de kassa is natuurlijk ook mogelijk. 

Met Itix kun je zowel geplaceerde als ongeplaceerde plaatsen verkopen. Ook actiecodes, privileges, tegoedbonnen en nog veel meer zijn mogelijk met Itix.

Jaarlijks ruim 2 miljoen tickets

Jaarlijk worden er meer dan 2 miljoen tickets verkocht via Itix waarmee het bewijst een efficiënt en betrouwbaar systeem te zijn.

Mail ons: info@itix.nl

Totaaloplossing

Itix is niet te vergelijken met de gemiddelde ticketingsystemen. Naast het uitgebreide pakket aan mogelijkheden staan we ook voor je klaar als het gaat om professionele data-analyse of online marketing.

Een op maat gemaakte website

Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakte website te laten ontwikkelen waarbij Itix volledig geïntegreerd is en optimaal gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden.

Mail ons: info@itix.nl

Responsive besteltraject

Uiteraard is Itix volledig responsive. Of je bezoeker nu een kaartje bestelt via een smartphone, tablet of desktop, het gehele besteltraject is geoptimaliseerd voor alle devices.

Geoptimaliseerd voor elk device

Ook het selecteren van de juiste zitplaatsen en de betaalpagina's zijn volledig 'cross-device'.

Mail ons: info@itix.nl

Koppelingen

Itix kan gekoppeld worden aan diverse applicaties van derde partijen. Mocht je een koppeling wensen die niet in dit overzicht staat kijken we graag naar de mogelijkheden. Momenteel kan Itix worden gekoppeld met de o.a. volgende applicaties:

  • Yesplan
  • Smartconnections
  • Fullhouse
  • Applaus
  • Gentleware
  • Mailchimp
  • Publiek geeft sterren
  • Podiumkunst.info
  • Boca printers
  • Tableau

Uitgebreide managementinfo

Verkrijg inzicht in je publiek
Met het uitgebreide Itix dashboard krijg je inzicht in de wensen en behoeften van je klanten die je vervolgens kunt gebruiken binnen je marketing- en communicatie activiteiten.

Volledig inzicht met het Itix dashboard

CRM: profielopbouw per bezoeker
Middels de CRM functionaliteiten binnen Itix heb je de mogelijkheid om klantsegmentaties (doelgroepen) aan te maken. De informatie over de doelgroepen wordt hierin overzichtelijk weergegeven.  Zo heb je altijd en overal de juiste informatie voorhanden om iedere doelgroep effectief te benaderen.

Mail ons: info@itix.nl

Nieuwsbrieven/service mails

Vanuit Itix is het mogelijk om service mails te versturen. Daarnaast zijn diverse koppelingen mogelijk zoals MailChimp, WeCross en SmartConnections. Hiermee is het versturen van je nieuwsbrieven eenvoudig en helemaal naar wens in te richten.

Handscanners

Het scannen van een e-ticket moet snel en nauwkeurig gebeuren. Itix biedt je daarin verschillende mogelijkheden: Scannen met een handscanner of middels de webapplicatie op een mobiel device zoals je smartphone of tablet. Uiteraard is hierbij ook een koppeling met een bluetooth device mogelijk.

Scannen: online én offline

Mocht de internetverbinding wegvallen of niet aanwezig zijn, voorziet de applicatie in een slimme 'fallback' zodat je ook offline kunt scannen.

Mail ons: info@itix.nl

Onbeperkt aantal gebruikers

Bij Itix werken we niet met kassa licenties of extra kosten voor meerdere gebruikers. Het aantal gebruikers en kassa licenties is onbeperkt.

Narrowcasting

Met de geïntegreerde narrowcasting module is het aanmaken van diavoorstellingen kinderspel. Met één druk op de knop wordt van een voorstelling een slide gemaakt die je kunt opnemen in een presentatie. Ook het toevoegen van video's of een agenda is uiterst gebruiksvriendelijk.

Onbeperkt aantal kanalen

Het is mogelijk om presentaties voor te bereiden en pas te tonen wanneer jij dat wilt. Het aantal kanalen is onbeperkt waarbij diverse beeldschermformaten te kiezen zijn.

Mail ons: info@itix.nl

Eenvoudige stoelkeuze

Iedere zaal is uniek. Met Itix krijg je voor iedere zaal of locatie een op maat gemaakt zaalplan.

Zaalplan op maat

De bezoeker kiest de gewenste stoelen waarbij Itix er voor zorgt dat er geen enkele lege zitplaatsen overblijven en de zaal zich vult zoals jij dat wilt. 

Mail ons: info@itix.nl

Uitgebreide cross- en upsell mogelijkheden

Met Itix heb je een keur aan cross- en upsell mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig gerelateerde voorstellingen koppelen.

Van parkeren tot een theaterdiner

Ook theaterdiners, arrangementen en parkeerkaarten behoren tot de mogelijkheden.

Mail ons: info@itix.nl

Offerte op maat of een demo?

Aangezien al onze partners uniek zijn hanteren we bij Itix geen vaststaande tarieven. De kosten voor het gebruik maken van Itix zijn volledig afhankelijk van jouw specifieke wensen. Nieuwsgierig geworden of wil je een demonstratie? Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord!