Itix Ticketing Solution
NEXT GENERATION
IN TICKETING

Itix Ticketing Solution
ONLINE VERKOOP
Direct online kaarten verkopen
Itix Ticketing Solution
INZICHT
Overal een actueel overzicht
Itix Ticketing Solution
SAMEN STERK
Met en voor theaters

Wat is Itix

Itix; een krachtige totaaloplossing!
 Itix is zeker niet te vergelijken met de gemiddelde kaartverkoopsystemen. Met Itix verkoopt u niet alleen een kaartje. Itix stelt u in staat om optimaal gebruik te maken van de nieuwste online mogelijkheden, van volledig inzicht in sales-, marketing- en managementinformatie tot en met geautoriseerde 1-op-1-marketingtrajecten voor cross- en upselling optimalisatie.

Bestaande kaartverkoopsystemen zijn gebaseerd op conventionele kaartverkoopmethoden, waarbij online kaartverkoop slechts een beperkt gekoppeld is met een offline systeem.

Itix is juist volledig gebaseerd op internet technologie. Dit is technisch maar vooral ook conceptueel gezien een totaal andere visie. Verder wordt alles veilig verwerkt op onze servers. Dit betekent dus geen foutgevoelige en vertragende koppelingen meer!

Itix is volledig gericht op de doelgroep van nu. Het is het enige systeem dat het volledige traject van een eerste websitebezoek tot en met alle toekomstige reserveringen en contactmomenten in zijn totaliteit managed.